RSS - https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/RSS - https://tr.politiaromana.ro/Buletin informativ 16 Aprilie 2018https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-informativ-16-aprilie-2018La data de 15.04.2018, polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani din com.Mihăești, jud.Argeș în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării din mun.Alexandria, jud.Teleorman, având dreptul de a conduce anulat din motive medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducere auto cu permis anulat,, , urmând a se propune soluție prin Parchet.

]]>
2018-04-16 12:48:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
Rezultatele acțiunilor din perioada Paștelui!https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/rezultatele-actiunilor-din-perioada-pasteluiPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Teleorman au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, astfel încât teleormănenii să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului.

]]>
2018-04-11 12:07:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
POLIȚIȘTII TELEORMĂNENI, LA DATORIE!https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/politistii-teleormaneni-la-datorieÎn perioada 6-9 aprilie a.c. la nivelul judeţului Teleorman se desfăşoară acţiuni care au ca scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, premergător si în perioada Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox .

]]>
2018-04-05 13:04:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
ACȚIUNI PREVENTIVE DESFĂȘURATE ÎN CONTEXTUL APROPIERII SĂRBĂTORII DE PAȘTE!https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiuni-preventive-desfasurate-in-contextul-apropierii-sarbatorii-de-pasteÎn contextul apropierii sărbătorilor pascale, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Ordine Publică şi Poliţie Rutieră organizează acţiuni care au ca scop prevenirea şi combaterea activităţilor economice ilegale ce se comit în această perioadă cu ocazia comercializării animalelor vii şi a produselor de origine animală.

]]>
2018-04-04 12:02:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
Acțiune a polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economicehttps://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiune-a-politistilor-din-cadrul-serviciului-de-investigare-a-criminalitatii-economiceLa data de 02 aprilie 2018, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Zimnicea și Postului de Poliție Fântânele au efectuat nouă percheziții domiciliare pe raza orașului Zimnicea și a comunelor Fântânele și Năsturelu și au pus în executare cinci mandate de aducere.

]]>
2018-04-02 17:09:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
Buletin informativ 2 Aprilie 2018https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-informativ-2-aprilie-2018În ziua de 30 martie a.c. , polițiștii din municipiul Alexandria au depistat un bărbat în vârstă de 64 de ani din com. Băbăița, jud. Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 506, între localitățile Băbăița și Merișani, jud. Teleorman chiar dacă nu poseda permis de conducere.

]]>
2018-04-02 11:59:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
Acțiune a polițiștilor de la transporturi!https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/actiune-a-politistilor-de-la-transporturi~~Având în vedere acțiunea Secției Regionale de poliție transporturi Craiova din 28.03.2018 pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Teleorman, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman au organizat și executat o acțiune în data de 30.03.2018, pe trenurile care circulă pe raza de competență și au acționat împreună cu specialiști din cadrul Sucursalei Feroviară de transport Feroviar de călători Craiova, fiind obținute următoarele rezultate:

]]>
2018-03-30 14:50:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
Buletin informativ 29 martie 2018https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-informativ-29-martie-2018În ziua de 28.03.2018, polițiștii din Videle au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza satului Valea Cireșului a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. În baza celor sesizate, s-a constituit echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Videle care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit următoarele: În ziua de 28.03.2018, în timp ce un tânăr în vârstă de 19 ani din com. Botoroaga, sat Valea Cireșului, jud.Teleorman conducea un autoturism pe D.J. 612, în localitatea Valea Cireșului, din directia com.Mereni către com. Botoroaga, pe fondul lipsei de experiență și al neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă prin dreapta drumului, rupând un stâlp de la rețeaua de electricitate, după care s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane din autoturism, toate din com.Botoroaga, sat Valea Cireșului, jud.Teleorman, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet. În ziua de 28.03.2018, polițiștii din Videle au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani din Videle, jud.Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe strada Florilor din Videle, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat alcooltest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l, motiv pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducere sub influența băuturilor alcoolice”, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Orașului Videle. Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vitănești au continuat cercetările cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă prevăzută în ziua de 09.02.2018 când persoane necunoscute au intrat în incinta unei societăți comerciale din comuna Orbeasca de Jos de unde au sustras 1200 lei și au identificat autorul furtului în persoana unui bărbat în vârstă de 21 ani din comuna Posești, județul Prahova.

]]>
2018-03-29 13:44:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
Persoană dispărută!https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/persoana-disparuta1523962073Solicităm sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 46 ani, reclamat ca fiind dispărut de la domiciliu.

]]>
2018-03-23 12:45:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/
NU VĂ LĂSAȚI ÎNȘELAȚI! METODA ,,ACCIDENTUL,, LOVEȘTE DIN NOU!https://tr.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/nu-va-lasati-inselati-metoda-accidentul-loveste-din-nouNu dați crezare veștilor neplăcute primite prin telefon de la necunoscuți! Luați legătura întotdeauna cu persoana apropiată la care se face referire în apelul primit!

]]>
2018-03-12 14:18:00https://tr.politiaromana.ro/https://tr.politiaromana.ro/files/