16 Mai 2023Sursa: IPJ TR

BULETIN DE PRESA

ACCIDENT RUTIER  

 

La data de 16 mai, a.c.,  ora 18.01, polițiștii  au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Alexandria, a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale.

 

 Deplasați la fața locului, polițiștii  din cadrul Poliției municipiului Alexandria - Biroul  Rutier au constatat faptul că, în timp ce un bărbat de 61 de  ani, din  localitatea Nanov, județul Teleorman conducea un autoturism în municipiu,  în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări,  ar fi intrat în coliziune cu o autobasculantă parcată.

 

În urma evenimentului au rezultat  doar pagube materiale.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "conducerea unui vehicul sub influența alcoolului", urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.