06 Ianuarie 2024Sursa: IPJ TR

PRECIZARE

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați direct de către un bărbat din municipiul Alexandria cu privire la faptul că, pe fondul unui posibil consum de băuturi alcoolice, un conducător auto ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, avariind două autoturisme.

Împreună cu apelantul, polițiștii au reușit să identifice conducătorul auto în persoana unui bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Alexandria, la mică distanță față de locul menționat de către reclamant, acesta aflându-se lângă autoturism.

La vederea echipajului de poliție, bărbatul a părăsit zona, îndreptându-se către blocurile din proximitate, fără a mai fi găsit.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul  sustragerii de la prelevarea de mostre biologice de sânge, necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, și efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, iar conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern.