17 Ianuarie 2018Sursa: ipj tr

Buletin informativ 17 ianuarie 2018

~~Polițiștii Serviciului Rutier Teleorman au acţionat în ultimele 24 de ore pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, în acest sens fiind aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare  de 7580 lei.
Totodată, a fost reținut și un certificat de înmatriculare.


La data de 16.01.2018, polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați  prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 703, în afara localităţii Mavrodin  s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omenesti.
În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit următoarele:
În timp ce un bărbat în vârstă de 34 ani din com. Mavrodin, jud. Teleorman conducea un autoturism pe DJ 703, în afara localităţii Mavrodin,  din directia com. Mavrodin către com. Buzescu, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, drumul fiind acoperit cu gheaţă şi zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în partea stângă a direcţiei de deplasare.
În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui pasager, un bărbat în vârstă de 57 ani din  com. Mavrodin, jud. Teleorman care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă ”, urmând a se propune soluție prin Parchet.


La data de 16.01.2018, polițiștii din cadrul Secției nr.8 Poliție Rurală Lunca au continuat cercetările privind furtul comis asupra unui bărbat din comuna Beciu, județul Teleorman, furt comis în noaptea de 31.12.2017/01.01.2018 când persoane necunoscute au pătruns în locuința părții vătămate de unde au sustras bunri alimentare și 3000 de lei, iar în urma cercetărilor autorii au fost identificați în persoana a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 37 de ani, toți din județul Teleorman.
Fața de trei dintre autori s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei să fie prezentați Instanței pentru a dispune în consecință.