Caută în arhivă
Afişează
22 Septembrie 2023Sursa: IPJ TR

Știre de presă - accident DE70

Accident rutier DE 70 -Bujoreni-Prunaru

Citeşte tot
15 Septembrie 2023Sursa: IPJ TR

DOSAR PENAL ÎNTOCMIT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive și efectuează cercetări.

Citeşte tot
15 Septembrie 2023Sursa: IPJ TR

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crângu au reținut un bărbat de 36 de ani, din comuna Islaz, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Citeşte tot
14 Septembrie 2023Sursa: IPJ TR

ACȚIUNE DESFĂȘURATĂ DE POLIȚIȘTI LA ZIMNICEA

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea și Secției 12 Poliție Rurală Zimnicea au acționat pentru prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Citeşte tot
12 Septembrie 2023Sursa: IPJ TR

Dispariție - (persoana a revenit la domiciliu)

Solicităm sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, reclamat ca fiind dispărut de pe raza satului Nicolae Bălcescu, comuna Călmățuiu.

Citeşte tot
12 Septembrie 2023Sursa: IPJ TR

Știre de presă

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turnu Măgurele au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și efectuează cercetări.

Citeşte tot

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Crângu au reținut un bărbat în vârstă de 59 de ani, domiciliat în comuna Dracea, județul Teleorman, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de [...]

Citeşte tot
02 Septembrie 2023Sursa: IPJ TR

Incident Plopii-Slăvitești

În urma apariției în spațiul public a unor imagini video în care un minor este agresat, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Lunca s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul [...]

Citeşte tot
28 August 2023Sursa: IPJ TR

BULETIN DE PRESĂ

ACȚIUNI DERULATE DE POLIȚIȘTII TELEORMĂNENI LA SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ

Citeşte tot
24 August 2023Sursa: IPJ TR

BULETIN DE PRESĂ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru [...]

Citeşte tot